CLASSIC PIZZA RAVINTOLA JA MAKARONITEHDAS, Hanko

Ravintolan sisustuksen viimeistely ja somistus. Kankaiden valinta ja pohjasuunnittelu yhteistyössä asiakkaan kanssa. Nostimme esiin pehmeitä asioita ja loimme tilaan kodikkaan tunnelman. 

 

RAVINTOLA LA SANTA, Marbella, Espanja 

Muutimme kolmikerroksisen ravintolan viihtyisäksi Tapas Wine and Champagne -ravintolaksi. Viereinen tila rakennettiin Delicatessen -tyyppiseksi myymäläksi, jossa voi nauttia lasin hyvää viiniä ja juoda kupillisen kahvia samalla kun ostaa luomutuotteita kotiin. 

 

LÄÄKÄRIKESKUS AAVA / NAISTEN AAVA, Kamppi, Helsinki

Aavan rakenuttama naisten oma lääkärikeskus Helsingin Kampissa. Oli hieno kokemus päästä luomaan naisten Aavan sisutusta. Sisustettiin naisellinen ja herkkä tila, jonne on helppo tulla lääkärikäynnille. Tilassa on mukava rentoutua hyvän lehden parissa, kauniiden värien ympäröimänä, lempeissä tunnelmissa.  

 

PYHÄ LIVING ROOM, Pyhätunturi 

Kahden ravintolan yhdistäminen yhdeksi viihtyisäksi kokonaisuudeksi, joka muuntautuu helposti eri käyttötarkoituksiin esimerkiksi ruokaravintolasta konserttitilaksi. Mukavat sohvat ja lehmänkarvanojatuolit tuovat tunnelmaa yhdessä kynttilälyhtyjen ja kaminan kanssa. Pehmeät villakangasverhot tuovat lämpöä kylmän talven keskelle. 

 

PYHÄ SUITES, Pyhätunturi

Yksityis -ja vuokrakäytössä oleva huoneisto Pyhäntunturilla kaipasi päivitystä pintoihin ja kalusteisiin. Käsittelimme huoneiston kaikki pinnat, uusimme keittiön sekä päivitimme kodinkoneet. Näin huoneiston yleisilme kirkastui ja saimme kaunista kontrastia vaaleiden ja tummien sävyjen kautta. Sisustimme lisäksi kolme makuuhuonetta uudelleen ja käytimme jokaisesa omaa värimaailmaa. Uudet sängynpäädyt tuovat ryhtiä sekä uusitut verhot ja tyynyt antavat tilaan kivasti väriä. 

 

CLASSIC PIZZA, Rukatunturi

Ravintolan viimeistely ja somistus. Pehmeiden elementtien esille tuominen ja "hiihto" Classic Pizzan luominen. Yksityiskohdat kuten sarvilamppu, hiihtotyynyt, hiihtoaiheinen taulu sekä vanhat sukset luovat alppimaista tunnelmaa tilaan. Kitzbühel Gems toivottaa ravintolaan tervetulleeksi.