VIP -MATKA KITZBÜHL, Itävalta

Yksi legendaarisin ja suurin alppihiihdon maailmancupin tapahtuma vuodessa. Kisaviikonloppu on tarkoitettu kaikille alppihiihdon ystäville. Ei tarvitse edes lasketella, vaan voit tulla paikan päälle fiilistelmään mitä alppihiihdon maailmancup on parhaimmillaan! Koe kun 60 000 ihmistä kannustaa laskijoita parhaisiin suorituksiin, fiilis on mieletön! 3 kisapäivää raikkaissa alppitunnelmissa viikonlopun ajan. 

 

JÄÄKIEKON MM -KISAT, Suomi

Koe huippukiekkoa aitiopaikalta! Olen ollut tekemässä jääkiekon MM-kotikisoja kolme kertaa ja rakentanut mahtavia kisapaketteja kiekon ystäville eri puolilta maailmaa menestyksellä jo yli 10 vuotta. Jääkiekon mahtitapahtuma ja mieletön fiilis niin katsomossa kuin kaupungissa!

 

LEVIN MAAILMANCUP JA JOUKKUEYHTEISTYÖ

Kaksipäiväinen Levin maailmancupin pujottelun avauskisa. On ollut ilo työskennellä organisaatiossa ja tehdä Levin maailmancupia yhdessä ammattitaitoisten ihmisten kanssa jo monen vuoden ajan. Joka vuosi hoidan FIS -joukkueiden matkajärjestelyt lennoista majoituksiin, ja ylimääräisten matkatavaroiden, sekä suksien kuljettamisen kohteeseen. Olen tavoitettavissa 24/7 parhaan sujuvuuden varmistamiseksi. Rakennan myös yhteistyökumppaneille ja kisakatsojille lento+hotelli -paketit.

Haluaisitko sinä nähdä maailmanluokan pujottelua Suomessa?  Ota yhteyttä, niin järjestän sinulle mielettömän kisaelämyksen! 

 

KUMPARELASKUN MAAILMANCUP, Ruka

Freestylen parikumpareiden maailmancup avausviikoloppu Rukalla. Rakennan joka vuosi lento+hotellipaketit yhteityökumppaneille ja katsojille yhteistyössä Skisport Finlandin kanssa. 

ALPPIHIIHDON MM -KISAT, Vail, Beaver Creek, Usa

Tunnelmia vuoden 2015 Colorado Vail alppihiihdon MM -kisoista. Mieletön kisanäyttämö, mahtavaa laskettelua ja uskomatonta palvelua. Vail, Beaver Creek, Breckenbridge ja Keystone ovat kaikki laadukkaita laskettelukeskuksia, josta löytyy rinteitä kaikentasoisille laskijoille. Hoidan sinulle unohtumattoman lasketteluloman USA:n Coloradossa!