Bambumaja tai yksityislentokone Afrikastakin järjestyy!
 

Matkoja ja konsultointia

Järjestän räätälöityjä matkoja yrityksille sekä yksityisille henkilöille. Hoidan myös matkajärjestelyt isommille ja pienemmille ryhmille ja autan niin lomamatkojen kuin kokous- ja liikematkojen kanssa. Toimin yhteistyössä TSG Group Finlandin kanssa, jonka kautta minulla on mahdollisuus lentolippujen kirjoitukseen. Laajan kotimaisen ja kansainvälisen verkoston avulla pystyn toteuttamaan hyvin monipuolisia ja erilaisia matkakokemuksia. Matkojen järjestämisen lisäksi konsultoin matkailualalla toimivia yrityksiä kuten Lapin eri hiihtokeskuksia ja Suomen Hiihtoliittoa. Olen myös jäsenenä Lahden 2017 MM-kilpailujen toimintakomiteassa. 

Olen pyörinyt matkailun maailmassa yli 20 vuotta sillä tein pitkän lentoyhtiöuran Finnairilta. Matkailualalla toimiessa jokainen päivä on erilainen, arki jännittävää ja työ hauskaa. Olen aina halunnut nähdä maailmaa ja olen onnekas, että saan toimia intohimoni parissa myös oman työn kautta. Tyyppinä olen ongelmanratkaisija, aikaansaava ja tehokas asioiden organisoija.  Tuntuu hyvin luonnolliselta olla itsenäinen matkailualan toimija, joka saa rakentaa asiakkailleen juuri sellaisia matkoja ja kokemuksia kuin he haluavat.

photo-1422477095642-267ff594ab73.jpg
 

Suomea maailmalle, maailmaa Suomeen

Haluan parantaa suomalaisten matkailukohteiden tunnettavuutta maailmalla ja auttaa niiden näkyvyyden kasvattamisessa. Tavoitteenani on yhdistää kansainvälisesti toimivia matkailualan yrityksiä sekä edustajia suomalaisten toimijoiden kanssa ja edesauttaa heitä uusien yhteistyökuvioiden rakentamisessa.